AUTO KLUB KONČAR

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Dragutina Golika 83a
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.800159, 15.930323

Informacije o partneru:

Autoškola djeluje neprekidno od 1962. godine, te ima bogato iskustvo i zavidne rezultate u osposobljavanju kandidata za vozače motornih vozila A1,  A2,  A,  B,  B+E,  C,  C+E kategorija.

Ta tradicija duga preko 50 godina jamstvo je kvalitete i iskustva u osposobljavanju kandidata za vozače, što Vam može i potvrditi preko 50.000 kandidata koji su u tom razdoblju prošli kroz našu autoškolu.

Danas autoškola ima 8 stalno zaposlenih instruktora, stručnog voditelja i predavača iz nastavnog predmeta "Prometni propisi i sigurnosna pravila" i u svom vlasništvu ima prometno vježbalište veličine 1.800 m2, te učionicu opremljenu za izvođenje nastave  na računalu. Predavanja se odvijaju kontinuirano, prijepodne i poslijepodne, tako da nema čekanja.

Autoškola “Končar” obavlja i dodatno osposobljavanje za one koji već imaju vozačku dozvolu a osjećaju se još nesigurnim za samostalno upravljanje vozilom na cesti (tzv. kondiciona vožnja).

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje