BURG putnička agencija

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Nikole Tesle 14
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.811647, 15.974869

Informacije o partneru:

Burg je hrvatska putnička agencija osnovana 1993.godine. Tim sa više od 30 godina iskustva u organiziranju putničkih-turističkih proizvoda za pojedinačne goste, a posebno za grupna putovanja u zemlji i inozemstvu jamči kvalitetu i posebnost.

Izradi aranžmana uvijek se pristupa s entuzijazmom, a prije svega poseblju pažnju pridajemo zadovoljstvu putnika. Prateći svjetska dogadanja i novitete u naših aranžmanima je uvijek nešto novo i drugačije tako da često naši putnici govore o nezaboravnim putovanjima.
Posebnost je također organiziranje putovanja i posjeta svjetskim opernim kućama, koncertima a i jednodnevni izleti uvijek privlače svojim sadržajima i atraktivnošću.

Agencija se bavi i organiziranjem poslovnih putovanja pojedinaca i grupa, kongresa u zemlji i inozemstvu, posebnih aranžmana i prema Vašim narudžbama. Također se bavimo "incomingom", dovođenju i izradi programa za grupe stranih turista u sve krajeve lijepe Hrvatske.

Naša poslovnica se nalazi u centru Zagreba gdje se mogu dobiti detaljnije informacije o svim vrstama turistickih aranžmana iz naše ponude i ponude naših partnera, te i druge informacije o putovanjima.

Očekujemo Vas na našim nezaboravnim putovanjima!

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje