LAPIBUS d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Pleška 45
  • 10410, Velika Gorica
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.721844, 16.072363

Informacije o partneru:

Tvrtka Lapibus utemeljena je 1994. godine i specijalizirana je u projektiranju i izradi namještaja, a danas se svrstava u sam vrh uspješnih malih tvrtki iz sektora namještaja Nastojanja da s pažnjom pristupa svakoj realizaciji proizvoda rezultirala su nizom zadovoljnih kupaca, velikim iskustvom i čvrstom podlogom za daljnje učenje i usavršavanje u struci.
Brojne nagrade i priznanja dokaz su da su ljubav prema kvaliteti prepoznati i od strane stručnjaka: Brončana i srebrna plaketa Ambiente: 2003. i 2004. godine, Posebna pohvala Ambiente 2005. godine, Zlatna stolica sa sajma Interio u Sarajevu 2006. godine. 

MATERIJALI 
Kao osnovne materijale koristimo masivno drvo bukve, hrasta, trešnje, oraha ili po želji, te ploče iverice, iverala, medijapana.
Kako bismo bili sigurni da je finalni proizvod dobar za našeg kupca u njega ugrađujemo samo repromaterijal provjerene kvalitete bilo da su to drvni materijali ili okov: panti, prihvatnici, vodilice i ostalo. 
Nekoliko posljednjih godina radimo na ozbiljnom projektu PROIZVODNJE EKOLOŠKOG NAMJEŠTAJA koji želimo što više približiti svima. Ekološki namještaj ima posebnu priču i sve se više kupaca odlučuje upravo za tu vrstu namještaja. 

CERTIFIKAT 1SO 9001:2000
Prije nekoliko godina uveli smo Sustav upravljanja kvalitetom kako bismo povećali zadovoljstvo kupca udovoljavajući njegovim zahtjevima.
Sa svakim novim zadovoljnim kupcem povećavamo našu vrijednost i potvrđujemo ozbiljnost. Namjera nam je da ostanemo tvrtka u koju se dolazi s povjerenjem i iz koje se odlazi zadovoljan dobivenom uslugom ili kupljenim proizvodom.
Kvalitetu naših proizvoda dokazujemo zadovoljnim kupcima kao i atestima i certifikatima ovlaštenih kuća.

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje