MELCIR-ŽIDOV d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Donja 45
  • 40323, Prelog
  • Hrvatska
  • Koordinate: 46.342721, 16.653245

Informacije o partneru:

Osnovna ideja poduzeća je pružiti kvalitetan proizvod te se shodno tome PVC stolarija izrađuje iz profila REHAU, dok se aluminijska stolarija proizvodi iz sistema HEROAL. Oba sistema profila su njemačke proizvodnje, a kako su se na tom stranom pedantnom tržištu kroz dugi niz godina pokazali jako kvalitetnima, rado smo ih prihvatili te radimo na stalnom usavršavanju kao i prihvaćanju noviteta.

Višegodišnje iskustvo (preko 10 godina), intenzivno usavršavanje i prilagodljivost zahtjevima investitora smatramo najvažnijim čimbenicima za stvaranje palete naših kvalitetnih proizvoda. Tako u segmentu PVC stolarije i ALU bravarije nudimo različite vrste prozora, vrata, stijena, kliznih stijena, otklopno-kliznih stijena, roleta, grilja, komarnika.

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje