Nauportus d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Prilaz Ivana Visina 7
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.77666, 15.973057

Informacije o partneru:

Poduzeće Nauportus d.o.o. je osnovano 1992. U razdoblju 1992.-2006. godine Nauportus djeluje na tržištu kao specijalizirani salon vrata . 

Tijekom 2006. godine u Nauportusu su izvršene značajne poslovne promjene. Naime, od te godine naše poslovne aktivnosti smo fokusirali na uređenje interijera (stanova, kuća, poslovnih prostora) – i to od ideje do konačne realizacije (uključujući, po potrebi, i obrtničke radove), te izrada kliznih pregradnih stijena, namještaja i ugradbenih ormara po mjeri.  

Nauportus se orijentira ljudima koji imaju potrebu za originalnim dizajnerskim rješenjima za svoj prostor, ljudima koji znaju što žele ali nemaju vremena, živaca ili "talenta" za obilaske dućana i salona, biranje u uvjetima sve veće ponude; ljudima koji se ne žele zamarati s majstorima i "majstorima" raznih profila; ljudima koji se jednostavno žele baviti svojom profesijom a uređenje interijera prepustiti onima čija je to profesija. 

U svom radu Nauportus slijedi najbolju praksu i "pravila struke", odnosno korake, koji se moraju poštivati pri uređenju interijera – od početne ideje i izrade preliminarnog dizajna do završne kontrole projekta. 

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje