Opto optika

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Stara Vlaška 17
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.813397, 15.980299

Informacije o partneru:

Opto optika djeluje od 1991. godine, uvijek na istoj adresi u najstrožem centru Zagreba u Vlaškoj ulici br. 17 na prvome katu. Opto je jedna od prvih optika koja se sa nivoa ulice preselila na kat i time je dobila na atraktivnosti i drugačijem ugođaju od drugih optika u Zagrebu i Hrvatskoj. Prostor od četrdesetak metara kvadratnih od prvoga dana je uređen više kao salon nego li kao klasična trgovina.

Od prvoga dana ideja vodilja u poslovanju je bila da kada klijent jednom uđe u Opto više nikada i ne pomisli da ide u neku drugu optiku. Taj smo cilj glavnom postizali velikim zalaganjem i posebnim pristupom klijentima baziranim ne samo na krajnjoj ljubaznosti već i na najvišem profesionalnom pristupu odabiru i izradi traženih proizvoda.

Pri pažljivom odabiru kako okvira tako i leća uvijek smo birali samo proizvode provjerene kvalitete i u skladu s najvišim kriterijima struke i estetike. Naši djelatnici redovito su educirani i informirani o najnovijim dostignućima u tehnologiji kao i o najnovijim estetskim trendovima. Redovito smo usvajali nove tehnologije, nabavljali najsuvremenije alate i instrumente i time nastojali u našem radu dosegnuti najviše profesionalne standarde.

Danas Opto u svakom trenutku može ponuditi ne samo najnovije i najmodernije modele okvira za naočale već i izbor klasičnih okvira tako da možemo zadovoljiti potrebe klijenata svih uzrasta i želja. Također nudimo najnovije modele i tehnološki najnaprednije naočalne leće većine relevantnih svjetskih proizvođača. I dalje namjeravamo u svakom pogledu pratiti ne samo estetske trendove već i sve tehnološke novosti u okviru struke.

Svaka osoba ulaskom u Opto optiku postaje naš klijent u najboljem smislu te riječi bez obzira jeli kupnja zaključena već u prvom dolasku ili će to biti slijedeći puta.

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje