BRUNOX Lubri-Food High-Tec za uporabu u industriji živežnih namirnica 100 ml

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Opis proizvoda
Sredstvo za podmazivanje, zaštita protiv korozije, ulje za podmazivanje, sredstvo za čišćenje, prikladno za povremeni, tehnički neizostavni kontakt s živežnim namirnicama, registriran pod oznakom NSF H1 (br. 136783).

Način djelovanja
HIgh-Tec- proizvod koji se ne pretvara u smolu, te je proizveden od sirovina registriranih iz NSF H1. Stvara homogeni, iznimno učinkovit podmazani sloj, koji spriječava prodor vlage i dobro štiti od korozije. BRUNOX®Lubri-Food® ima iznimno dobru sposobnost prodiranja u najsitnije pore, čime odstranjuje svaku prljavštinu, te blokirane mehanizme čini ponovno funkcionalnim.

Područje uporabe
Za održavanje strojeva u proizvodnji živežnih namirnica, u tvrtkama koje se bave pakiranjem i zbrinjavanjem otpada živežnih namirnica, u poljoprivredi, u hotelima i restoranima, kao i za mašinske proizvode.

Svrha
Smanjivanje istrošenosti, konzerviranje i održavanje skupih investicijskih dobara

Primjena
Uvjerite se da su svi uređaji i mašine prije uporabe ovog sredstva isključeni iz električne energije. Nanesite tanki, ravnomjerni sloj, te pustite nekoliko trenutaka da BRUNOX®Lubri-Food® počne djelovati. Upotrijebite samo onoliko materijala, koliko Vam je stvarno potrebno, kako bi postigli željeni tehnički rezultat. Višak materijala uklonite krpom.

BRUNOX®Lubri-Food®bi trebao usprkos javno NSF H1 registraciji što je moguće manje dolaziti u dodir sa živežnim namirnicama.

Tehnički podaci

  • Bez boje i mirisa, ne sadrži silikon, teflon niti bilo kakve kiseline, ponaša se neutralno kod lakiranih površina, drveta, plastike, gume i metala, itd.
  • Temperatura: -20° C do 125° C (kratkoročno do 155° C)
  • Sposobnost podmazivanja: 25 N/mm2

Moni d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Ilica 132
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.813137, 15.959613
  • Načini plaćanja: Gotovina Visa American Express Diners MasterCard Maestro

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje