Hammerite Boja za metal - sjajni lak

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Hammerite nove poboljšane formule, osigurava zaštitu metala od korozije i dekorativan izgled bez potrebe nanošenja temeljnog premaza i međupremaza, bez potrebe razrijeđivanja.

Dovoljno je nanijeti dva premaza Hammerite boje, i pri izloženosti atmosferilijama u normalnim okolnostima, metal će barem 6 godina biti zaštićen od pojave hrđe.

Površinu ne treba potpuno očistiti brušenjem - ukloniti treba samo eventualne deblje nanose trusne hrđe, i nanijeti boju izravno na metal.

Poseban sastav Hammerite boje sprečava širenje već postojeće korozije, a antikorozivni pigmenti osiguravaju trajnu zaštitu. Boja je suha na dodir 30 minuta nakon nanošenja, a već nakon 4 sata može se nanijeti slijedeći premaz, te se tako posao koji bi s tradicionalnim sustavom trajao danima, može obaviti s Hammerite bojom u samo jednom danu.


SJAJNI LAK


Utrošak: cca 6 m²
Pakiranje: 0,75l i 2,5l

Akzo Nobel Boje Hrvatska d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Franje Lučića 23
  • 10090, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.812432, 15.855383

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje