Ionizator - pročistač zraka Bioclimatic Aerotec

Cijena: Na upit
ILI

Opis


Ionizatori zraka za zdravu mikroklimu u prehrambenoj industriji
Ionizatori-pročistači zraka Bioclimatic Aerotec osiguravaju optimalne uvjete zrenja, skladištenja i higijene potrebne u prehrambenoj industriji. Djelotvorno suzbijaju onečišćenje zraka bakterijama, gljivicama, mikroorganizmima, prašinom i drugim zagađivalima. Čuvaju hranu od gljivica i preranog kvarenja. Namirnice traju duže, ostaju dulje svježe i ukusne, te se izbjegavaju neugodni mirisi i kvarenje. Gubici uslijed isušivanja namirnica svode se na minimum.


Aerotec uređaji izrađeni su od nehrđajućeg čelika, te dizajnirani za trajno postavljanje i kontinuiran rad. Neophodna su oprema za tvrtke koje teže efikasnom i ekološki prihvatljivom poslovanju u prehrambenoj industriji, skladišnim i prodajnim prostorima, mesnoj industriji, hladnjačama i zrionicama, procesima sa visokom koncentracijom otpadnih plinova i mirisa, uzgajalištima životinja i raznim gospodarstvima.


Proizvođač, njemačka tvrtka Bioclimatic, više od 25 godina proizvodi visokokvalitetne uređaje za pročišćavanje zraka i stvaranje zdrave atmosfere.


Način rada
Uređaji rade na principu mikrooksidacije. Neutralne molekule kisika se negativno i pozitivno pune u specijalnim ionizacijskim cijevima (bipolarna ionizacija). Ovaj proces generira ione s visokim energetskim potencijalom koji zatim neutraliziraju bakterije, gljivice, mirise i ostala zagađivala iz zraka.


Sofisticirana tehnologija
Jedinstvene Bioclimatic - ove ionizacijske cijevi jam čevisok stupanj efikasnosti i pouzdanosti čak i u najtežim uvjetima kontinuiranog rada. Za vrlo zagađen zrak koriste se srebrom omotane ionizacijske cijevi. Integriran ili dislociran, centralni regulator intenziteta omogućuje odabir između nekoliko nivoa rada ovisno o uvjetima u prostoru.


Materijali najviše kvalitete
Aerotec ionizatori-pročistači zraka kvalitetno su izrađeni sa kučištem od nehrđajućeg čelika te garantiraju veoma dug vijek trajanja, čak i u ekstremnim uvjetima. Elektronski dijelovi su otporni na prskanje i lako se čiste i održavaju.


Aerotec IR sa ugrađenim kontrolerom
Uređaj sa kučištem od nehrđajućeg čelika i opremljen sa jednom, dvije ili tri ionizacijske cijevi ovisno o potrebnom kapacitetu i veličini prostorije. Spreman je za rad nakon postavljanja na strop.


Aerotec na daljinsko upravljanje
Uređaj sa kučištem od nehrđajućeg čelika i opremljen sa jednom, dvije ili tri ionizacijske cijevi za postavljanje na strop. Upravljenje je odvojenim IR 50 kontrolerom. Opcija je istovremena kontrola nekoliko uređaja sa jednim kontrolerom.


Područja primjene:
• prehrambena industrija
• hoteli i restorani
• bolnice i medicinski laboratoriji
• uredi i poslovne zgrade
• starački domovi
• kućanstva
• dječji vrtići
• prostorije u kojima borave životinje
• ostali prostori sa ustajalim zrakom, zagađenim raznim mirisima


Tehnički podaci Bioclimatic Aerotec:


Ema d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Martićeva 38
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.812447, 15.992627

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje