Odvlaživač zraka Cuoghi Nader Midi

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Ovi odvlaživači zraka jedinstvene su konstrukcije i rade na principu pothlađivanja zraka. Kada se postave u prostor koji se želi odvlaživati, oni ventiliraju zrak oduzimajući mu suvišnu vlagu koja se skuplja u posudi odvlaživača ili se ispušta u kanalizaciju.


U skladu sa zahtjevnim evropskim standardima CE i Zakonom o zaštiti zraka RH, kompresorska jedinica punjena je ekološkim freonom R134a.
Da bi odvlaživač zraka serije NADER MIDI bio pouzdan i prilagodljiv u radu, opskrbljen je slijedećim priborom:


1. PREKIDAČ RAZINE
Prekidač obustavlja rad odvlaživača kada je spremnik vode pun a istovremeno pali signalnu žaruljicu "FULL". Ako je spremnik vode izvađen, prekidač je i dalje aktivan i ne dozvoljava rad uređaja.


2. STALNO ODVODNJAVANJE
Na donji dio spremnika vode moguće je priključiti plastičnu cijev za stalni odvod vode u kanalizaciju.


3. HIGROSTAT
Higrostat ugrađen u uređaj regulira relativnu vlagu zraka u prostoru, uključivanjem ili isključivanjem rashladnog kompresora, čime se postiže maksimalna djelotvornost rada.


4. AUTOMATSKO ODLEĐIVANJE
Kod temperature ispod 16°C moguće je formiranje leda na isparivačkoj sekciji, čime bi se poremetio rad uređaja. Posebni termostat programira vrijeme za funkciju odmrzavanja ledenih nakupina, što omogućava dobar rad uređaja i kod niskih temperatura prostora (>+5°C).


5. SISTEM ISTRUJAVANJA ZRAKA
Zrak se u uređaj usisava s prednje strane a odvlaženi zrak izlazi na gornjoj strani uređaja. Time se štedi na prostoru jer se odvlaživač može postaviti uza zid i između drugih predmeta (namještaja i sl.).


6. ZAŠTITA OD "ISPLJUSKIVANJA" VODE
Spremnik vode zaštićen je poklopcem kako se voda ne bi izlijevala pri premještanju aparata.


7. POLOŽAJ SPREMNIKA
Spremnik vode smješten je na donjem dijelu uređaja iza, praktično i lijepo dizajniranih, posebnih vrata.


8. POKRETLJIVOST
Odvlaživač je postavljen na samopodesivim kotačima pa se lako premješta u prostoru.


9. SIGURNOST
Odvlaživač NADER MIDI je proizveden prema strogim CE standardima.


10. EFIKASNOST
Pažljivo usklađen rashladni ciklus uz ugradnju kvalitetnih dijelova daje odvlaživaču NADER MIDI dugovječnost i štedljivost u potrošnji energijePogledajte referentnu listu nekih od zadovoljnih korisnika kod zastupnika, na www.ema.hr


Tehnički podaci:

Ema d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Martićeva 38
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.812447, 15.992627

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje