Ovlaživač zraka Defensor ABS3

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Defensor ABS3 idealan je za ovlaživanje zraka u industriji, za skladišta povrća i dr. Moguće je atomiziranje u svim smjerovima.

Defensor ABS3 je isplativ, ekonomičan i ekološki atraktivan ovlaživač zraka koji kombinira ovlaživanje zraka sa niskom potrošnjom el. energije. Prednost Defensora ABS3 je mogućnost sklapanja komponenti na različite načine, čime se postiže optimalno ovlaživanje za sve individualne primjene.

U procesu industrijske proizvodnje dobra kvaliteta proizvoda ovisi i o optimalnoj vlažnosti zraka, posebno u proizvodnim pogonima i skladištima.

Jednostavno postavljanje te potpuno automatski rad (u kompletu sa higrostatom) čini Defensor ABS3 izuzetno pouzdanim uređajem koji zadovoljava najviše higijenske standarde.

Defensor ABS3 je idealan izbor za ovlaživanje zraka u tekstilnoj, drvnoj, papirnoj, duhanskoj i prehrambenoj industriji, tiskarama, raznim skladištima, hladnjačama (mogućnost ovlaživanja do temperature od -2°C).
Ema d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Martićeva 38
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.812447, 15.992627

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje