Ionizator - pročistač zraka Bioclimatic AirDeco, stolni model

Cijena: Na upit
ILI

Opis


AirDeco linija
ionizatora-pročišćivača zraka dojmljiva je, ne samo zbog svoje izvrsne praktičnosti, već i zbog izgleda. Atraktivan dizajn i visoko kvalitetni materijali ove pročišćivače i ionizatore zraka čine elegantno uklopivim u u različita okruženja. Bilo da je riječ o stambenim i uredskim prostorima, trgovinama, hotelima, restoranima ili klubovima - AirDeco je najatraktivniji način dobivanja čistog zraka.


Čist zrak u svim prostorima

Bipolarni sistem obrade zraka pročišćava zrak prirodnim putem, čineći ga ugodnim i zdravim.
Uređaji rade na principu mikrooksidacije . Neutralne molekule kisika se negativno i pozitivno pune u specijalnim ionizacijskim cijevima (tzv. bipolarna ionizacija ). Ovaj proces generira ione s visokim energetskim potencijalom koji zatim neutraliziraju bakterije, gljivice, mirise i ostala zagađivala iz zraka.
Zato se ljudi osjećaju puno bolje, odmornije i raspoloženije, a uz to se uklanjaju i neugodni mirisi, te količina iona kisika u zraku raste.


Inovativna tehnologija korištenja senzora
Integrirani senzor je genijalna inovacija. Automatski kontrolira intenzitet pročišćavanja zraka prema unaprijed utvrđenim parametrima za prostoriju u koju je postavljen. Te se vrijednosti mogu prilagoditi i mijenjati u svako doba, ovisno o kvaliteti zraka u prostoru. Na taj način se dobiva visoka efikasnost pročišćavanja zraka i pritom se štedi energija. Cijeli postupak je iznimno jednostavan. Nakon namještanja parametara, AirDeco pročišćivač zraka radi potpuno automatski. Intenzitet zagađenosti zraka, mjeren prostornim senzorom, prikazuje se nizom led dioda u boji. Na taj način je vidljiv i operativni status uređaja. Za protok zraka je zadužen snažan ali tih ventilator. Ove iznimne osobine su kombinirane sa minimalnom potrošnjom energije.


Brojne primjene
Koristi se u kućanstvima, uredima, hotelima, staračkim domovima, dječijim vrtićima, čekaonama, trgovinama, trgovačkim centrima, bolničkim sobama, itd.


Reklamna oznaka
U slučaju narudžbe veće količine uređaja, nudimo indvidualnu opciju reklamne oznake što uređaje čini idealnim i ekskluzivnim reklamnim poklonom, kao i vidljivim znakom aktivnog pristupa zdravoj okolini.AirDeco - stolni model
Gotovo svugdje ima dovoljno mjesta za ovaj elegantan uređaj koji savršeno odgovara prostorima u kojima se svakodnevno boravi. Osim na stol, može se postaviti i na ormare, pregrade, police, a koristi se u stanovima, kućama, uredima, hotelima, restoranima, itd.


Karakteristike:

• kontrola pomoću integriranog senzora

• prenosiv

• kontinuirano prilagodljiv rad ventilatora

• dimenzije cca. 38 x 15 x 16 cm

• potrošnja 20W

• ovisno o uvjetima u prostoru, dostatan je za prostorije do 120 m3


Pogledajte referentnu listu nekih od zadovoljnih korisnika kod zastupnika, na www.ema.hr


Ema d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Martićeva 38
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.812447, 15.992627

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje