Moerbisch opera

Više pogleda

Putovanje Austrija: Moerbisch i St. Margarethen - ljetni glazbeni doživljaji

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Putovanje u Austriju u trajanju od 3 dana (14. do 16. kolovoz 2015.). Organizator: putnička agencija Burg.

Doživite nezaboravne glazbene trenutke na čuvenim ljetnim pozornicama na otvorenom. Jedna od najvećih operetnih pozornica na jezeru u Moerbischu s "Eine Nacht in Venedig" i operni spektakl "Tosca" u bivšem rimskom kamenolomu St. Margarethen koje se mora vidjeti!

14.08.15. PETAK, Zagreb - Beč - Moerbisch - opereta "Noć u Veneciji"
Polazak autobusom u 7 sati s Autobusnog kolodvora, Peron 502 bis.
Vožnja preko Graza prema Beču. Po dolasku kružna vožnja  gradom uz razgled i smještaj u hotel. Slobodno za kupovinu i odmor. U 18 sati odlazak za Moerbisch na gala operetu J.Straussa: "Noć u Veneciji". Pozornica na jezeru, Venecija 18. stoljeća, karneval, odlični pjevači...Poslije predstave povratak za Beč.

15.08.15. SUBOTA, Beč - St. Margarethen - opera "Tosca"
Poslije doručka slobodno za osobne programe, muzeje, galerije, a predlažemo šetnju bečkim parkovima ili šetnju do stana J.Straussa gdje je muzej i napisan najpoznatiji valcer "Na lijepom plavom Dunavu", a možda i vožnja Riesenradom - divovskim kotačem u Prateru. Ili šetnja Volksgartenom i uživanje u mirisnom ružičnjaku. U 18 sati odlazak na opernu predstavu G.Puccinia: "Tosca". U St. Margarethenu su uvijek prekrasne scene i odlični pjevači. Poslije predstave povratak u hotel na noćenje.

16.08.15. NEDJELJA, Beč - Semmering - Zagreb
Poslije doručka slobodno za osobne programe i oko 11 sati odlazak na rub grada do čuvene Hermesville koju je car Franjo Josip poklonio svojoj Sisi kako bi češće bila u Beču. Razgled vile i slobodno za šetnju parkom (Lainzer Tiergarten). Poslije nastavak vožnje preko Semmeringa, čuvenog planinskog ljetovališta i skijališta prema Zagrebu. Odmor u jednom od mjesta na putu. Dolazak oko 21 sat.

 • Minimum: 30 putnika
 • Cijena aranžmana po osobi: 2.090,00 kn
 • Jednokrevetna soba na upit uz nadoplatu: 350,00 kn

U cijenu je uključeno:

 • vožnja turističkim autobusom na navedenim relacijama
 • smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama TWC na bazi noćenja s doručkom
 • razgledi prema programu
 • 1 ulaznica Tosca kategorija 5, 1 ulaznica Noć u Veneciji kategorija 7
 • vodič-pratitelj, jamčevina kod Sunce osiguranja, organizacija putovanja

U cijenu nisu uključene ostale ulaznice.

Pridržavamo pravo promjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja kune i ostalih kalkulativnih troškova (18.02.15.). Prijave primamo uz uplatu akontacije od 700,00 kn, ostatak molimo regulirati 30 dana prije putovanja. Preporučamo putno osiguranje (zdravstveno i otkaz) info kod prve uplate.

Ostali uvjeti prema Općim uvjetima putovanja.


 

BURG putnička agencija

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

 • Adresa: Nikole Tesle 14
 • 10000, Zagreb
 • Hrvatska
 • Koordinate: 45.811647, 15.974869

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje