Goetweig

Više pogleda

Putovanje Austrija: sjaj carskih samostana

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Sjaj carskih samostana i ljepota dunavskih obala: Admont - Sankt Florian - Melk - Wachau - Krems - Goetweig.
Trajanje putovanja: 2 dana (21. do 22. ožujak 2014.); Organizator: putnička agencija Burg.

21.03.15. SUBOTA, Zagreb - samostan Admont - samostan st. Florian
Polazak autobusa u 6 sati s Autobusnog Kolodvora Peron 502 bis. Vožnja preko Slovenije i Graza do samostana Admont. Razgled najveće samostanske biblioteke na svijetu smještene u prekrasno oslikanoj dvorani. Nastavak putovanja do Gornje Austrije i razgled veličanstvenog samostana St. Florian s raskošnim carskim apartmanima i bibliotekom te samostanskom crkvom u kojoj je orguljao veliki Bruckner koji je ispod orgulja i pokopan. Odlazak u okolicu na večeru i noćenje.

22.03.15. NEDJELJA,  Melk - Wachau - Krems - Goetwieg - Zagreb
Nakon doručka odlazak u Melk, jednu od najljepših europskih baroknih cjelina: carske odaje s velikom dvoranom, terasa s koje puca pogled na Dunav i okolicu, raskošna biblioteka i veličanstvena crkva iznenade svakog posjetioca. Slobodno za ručak i odlazak na jednu od najljepših vožnji krajem koji je upisan u UNESCO- vu listu Svjetske baštine: WACHAU ljepota prirode, Dunav koji se probija kroz kanjon dvorci, tvrđave, samostani, vinogradi i voćnjaci - cijeli kraj između Melka i Kremsa, dio je svjetske baštine. Dolazak u Krems i kraći razgled grada koji je svojedobno bio veći od Beča. Nastavak vožnje do opatije Goetweig s kojeg je prekrasan pogled na Dunav i cijelu Donju Austriju. Povratak za Zagreb autocestom preko Wiener Neustadta i Graza. Dolazak u Zagreb oko 23 sata.

 • Minimum: 40 putnika
 • Cijena aranžmana po osobi: 790,00 kn
 • Jednokrevetna soba samo na upit: 150,00 kn

U CIJENU JE UKLJUČENO:

 • prijevoz autobusom na navedenim relacijama
 • 1 polupansion u malim pansionima u dvokrevetnim sobama s TWC
 • jamčevina kod osiguranja Sunce
 • razgledi prema programu, vodič-pratilac, organizacija putovanja

U cijenu nisu uključene ulaznice u objekte koji se posjećuju.

PREPORUČAMO  putno osiguranje (od otkaza i zdravstveno na putu) - molimo pitajte o uvjetima osiguranja PRIJE PRVE UPLATE!

Prijave primamo uz obveznu uplatu akontacije od 300,00 kuna. Ostatak je potrebno uplatiti 14 dana prije puta. Ostali uvjeti prema našim Općim uvjetima putovanja. Pridržavamo pravo promjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja kune i ostalih kalkulativnih troškova.

BURG putnička agencija

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

 • Adresa: Nikole Tesle 14
 • 10000, Zagreb
 • Hrvatska
 • Koordinate: 45.811647, 15.974869

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje