Pariz - Eiffelov toranj

Putovanje Francuska - kraljica među kraljevstvima

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Putovanje u Francusku u trajanju od 8 dana (10. do 17. svibanj 2015.). Organizator: putnička agencija Burg.

Dvorci Loire, katedrale, Paris, Mont St. Michel i Normandija, Alsace , Dijon i Burgundija.

10.05.15. NEDJELJA, Zagreb - Strasbourg
Polazak autobusa u 6.00 sati s Autobusnog Kolodvora, Peron502 bis. Vožnja preko Austrije i Njemačke uz odmore na autocesti do okolice Strasbourga (njemačka obala Rajne). Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

11.05.15. PONEDJELJAK, Strasbourg - Reims - Champagne - Normandija - Rouen
Poslije doručka prelazak Rajne i razgled Strasbourga pješice: katedrala, stara jezgra grada, Mala Francuska.Kraće slobodno i nastavak vožnje prema REIMS-u. Razgled krunidbene crkve francuskih kraljeva, odmor za čašu šampanjca u glavnom gradu Champagne, te nastavak vožnje prema Normandiji. Dolazak navečer u okolicu Rouen-a na noćenje.

12.05.15. UTORAK, Rouen - Caen - Mont St. Michel - Tours
Poslije doručka razgled grada pješice i odmor za kavu te nastavak puta do Caena, kraća šetnja gradom u kojem su vođene borbe za vrijeme iskrcavanja saveznika 1944. i odlazak do Mont St.Michela, dragulja francuskog srednjeg vijeka, "Čuda Zapada". Šetnja do samostanskog kompleksa i fakultativno razgled crkve i samostana. Predvečer odlazak u okolicu Tours-a na noćenje.

13.05.15. SRIJEDA, Tours - dvorci Blois, Chenonceau, Chambord
Poslije doručka cjelodnevni izlet dolinom rijeke Loire s posjetom slavnim dvorcima: Blois, Chenonceau, Chambord...(i još nekima ako stignemo). Noćenje.

14.05.15. ČETVRTAK, Tours - Chartres - Versailles - Pariz
Poslije doručka odlazak do Chartres-a i razgled jedne od najfascinantnijih katedrala Zapada, poezije u "plavom". Dolazak u Versailles. Slobodno za ručak i fakultativno razgled dvorca (kraljevskih apartmana) i parka (potrebna predbilježba kod prve uplate). U kasnijim popodnevnim satima dolazak u Paris. Smještaj u hotel. Noćenje.

15.05.15. PETAK, Pariz
Poslije doručka kružna vožnja gradom s posjetom s posjetom najljepšim spomenicima grada svjetlosti: Etoile, Elizejska polja, Concorde, Invalidi, Veliki Boulevardi, Opera, Vendome, Louvre, Notre Dame, Sorbonne, Luxenbourg, Latinska četvrt, Eiffelov toranj...Poslijepodne slobodno.Navečer predlažemo vožnju osvijetljenim gradom i noćnu vožnju brodom Seinom s pogledom na osvijetljene mostove i najljepše građevine uz rijeku. Noćenje.

16.05.15. SUBOTA, Pariz - Dion - Aosta
Poslije doručka odlazak autocestom do Burgundije. Kraći razgled Dijona i slobodno za ručak i nastavak vožnje preko Ženeve do Aoste. Putem odmor na Ženevskom jezeru (npr. Montreux). Smještaj u hotel u Italiji u okolici Aoste. Večera i noćenje.

17.05.15. NEDJELJA, Aosta - Milano - Zagreb
Poslije doručka šetnja Aostom i slobodno za kavu te nastavak putovanja za Hrvatsku preko Milana i Venecije. Odmori putem u motelima na autocesti.Dolazak u Zagreb oko 22 sata.

  • Minimum: 35 putnika
  • Cijena aranžmana po osobi: 4.990,00 kuna

U cijenu nisu uključene ulaznice.

U cijenu je uključeno:

  • prijevoz autobusom na navedenim relacijama (s dva vozača)
  • smještaj u dvokrevetnim sobama TWC ,5 noćenja s doručkom u francusim hotelima s 2 *,1 polupension u Njemačkoj u hotelu s 3* i jedan polupension u Italiji u hotelu s 3*, kontinentalni doručak
  • jamčevno osiguranje, vodič pratilac cijelo vrijeme putovanja, organizacija putovanja

Preporučamo putno osiguranje(od otkaza putovanja i zdravstveno na putu). Pridržavamo pravo promjene cijene ukoliko dodje do promjene tečaja kune ili do promjene cijene
goriva (kalkulacija 20.01.2015.). Mjesta u autobusu prema redosljedu uplate akontacije od 1.500,00 kn  Cijeli iznos potrebno uplatiti 20 dana prije puta.

Ostali uvjeti prema našim Općim uvjetima.

BURG putnička agencija

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Nikole Tesle 14
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.811647, 15.974869

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje