Berlin

Putovanje Njemačka: gradovi Hanse, Berlin i Dresden

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Putovanje u Njemačku u trajanju od 8 dana (20. do 27. lipanj 2015.). Organizator: putnička agencija Burg.

Njemačka sjevera - najbogatiji gradovi hanse, te Berlin i Dresden

20.06.15. SUBOTA, Zagreb - Nuernberg
Polazak autobusa u 6.00 sati s Autobusnog Kolodvora. Vožnja preko Slovenije i Austrije do Njemačke uz odmore u motelima na autocesti. Dolazak u Nuernberg i razgled grada pješice. Odlazak na večeru i noćenje u okolicu..

21.06.15. NEDJELJA, Nuernberg - Bad Kissingen - Hamburg
Poslije doručka nastavak putovanja prema sjeveru: kraća posjeta jednom od najpoznatijih kupališnih mjesta u Njemačkoj - BAD KISSINGEN - šetnja parkom kojim su u 19. st. šetali ruski, njemački i austrijski carevi. Nastavak vožnje preko Kassela,  Hannovera do HAMBURGA. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.

22.06.15. PONEDJELJAK, Hamburg - Bremen - Hamburg
Poslije doručka razgled grada. Odmor za ručak i odlazak na poludnevni izlet u BREMEN, jedan od najvažnijih hanzeatskih gradova. Razgled grada u kojem su očuvane poznate patricijske palače i jedan od najljepših njemačkih trgova. Bremen je u isti vrijeme i glavni grad istoimene savezne države! Predvečer povratak u Hamburg na noćenje. Uživanje u noćnom Hamburgu...

23.06.15. UTORAK, Hamburg - Luebeck - Wismar - Rostock - Stralsund
Poslije doručka odlazak u LUEBECK, "kraljicu Hanse", gradu Thomasa Manna i njegovih Buddenbrokookovih. Razgled prekrasnog starog grada upisanog UNESCO-vu listu svjetske baštine. Slobodno za ručak u Travemuende, mondenom ljetovalištu svjetske klase. Odlazak za Wismar, grad Hanse, kraći razgled povjesne jezgre i  nastavak vožnje do Rostocka, najvećem gradu i luci Pomeranije.  Razgled jednog od najvažnijih trgovačkih centara Sjeverne Njemačke. Odlazak u smjeru Stralsunda i smještaj u hotela u okolici.Večera i noćenje.

24.06.15. SRIJEDA, Stralsund - Berlin
Poslije doručka razgled prekrasnog grada u kojem se oslikava njegova prošlost: grad Hanse, švedski grad, pruski grad - od kasne gotike, renesanse i baroka do klasicizma. Oko 12 sati odlazak za Berlin (240 km). Po dolasku u BERLIN velika kružna vožnja njemačkom metropolom u današnjem punom sjaju! Smještaj u hotel. Noćenje.

25.06.15. ČETVRTAK, Berlin
Poslije doručka nastavak razgleda grada i slobodno popodne za vlastite programe. Noćenje.

26.06.15. PETAK, Berlin - Dresden
Poslije doručka odlazak za DRESDEN, Firencu na Elbi. Smještaj u hotel i razgled grada autobusom i pješice. Posjeta njegovim trezorima: Frauenkirche, katolička katedrala, Zwinger s galerijom starih majstora i nenadmašiva riznica "Gruenes Gewoelbe" uz šetnju "balkonom Europe" s pogledom na Elbu. Noćenje.

27.06.15. SUBOTA, Dresden - Zagreb
Poslije doručka napuštamo Dresden. Vožnja prema Bavarskoj i u jednom od krasnih bavarskih gradova odmor za ručak i mali razgled. Nastavak putovanja za Zagreb. Dolazak oko 23 sata.

 • Minimum: 35 putnika
 • Cijena aranžmana po osobi: 4.390,00 kn
 • Jednokrevetna soba na upit

U cijenu je uključeno:

 • prijevoz autobusom na navedenim relacijama
 • razgledi prema programu
 • jamčevina kod osiguranja "Sunce"
 • smještaj u hotele s 3 * u dvokrevetnim sobama, 3 polupensiona i 4 noćenja s doručkom
 • vodič-pratilac cijelo vrijeme putovanja
 • organizacija putovanja

Pridržavamo pravo promjene cijene ukoliko dođe do promjene cijene goriva, tečaja kune ili uvođenja taksa i sl. koje nisu bile u vrijeme kalkulacije 16.02.2015.

Preporučamo putno osiguranje (od otkaza putovanja i zdravstveno na putu). Mjesta u autobusu prema redosljedu uplate akontacije od 1.800,00 kn. Ostatak treba uplatiti 15 dana prije početka putovanja.

BURG putnička agencija

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

 • Adresa: Nikole Tesle 14
 • 10000, Zagreb
 • Hrvatska
 • Koordinate: 45.811647, 15.974869

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje