Ionizator - pročistač zraka za hladnjake Heaven Fresh XJ-100

Cijena: Na upit
ILI

Opis


Uništava bakterije, uklanja mirise i sterilizira unutrašnjost hladnjaka
Pomoću negativnih iona i male koncentracije ozona uništava 95% gljivica, bakterija i spora plijesni sa kontaminirane hrane, voća i povrća. Ozon, vrlo efikasan prirodni sterilizator i potpuno bezopasan u manjim koncentracijama, mijenja strukturu bakterija i pritom ih razara. Standardna koncentracija ozona (0.04 ppm – 0.08 ppm) može ubiti preko 96% mikroorganizama poput colibacillus (e-coli) i bacillus pyocyaneus u roku od 3 sata.


Učinkovito uklanja neugodne mirise
Jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nastalih mirisa je ionizator zraka Heaven Fresh XJ-100. Negativni ioni i ozon sprječavaju pojavu i miješanje mirisa raznih namirnica oksidacijom i raspadanjem organskog smrada. Kada otvorite vrata hladnjaka osjetit ćete samo svjež miris.


Rastvara pesticide, ostavlja vitamine
Ozon oksidacijom efikasno rastvara otrovne pesticide sa površine voća i povrća, ne uklanjajući pritom vitamine.


Održava hranu svježom
Ozon može kontrolirati proces truljenja voća i povrća, te svojim svojstvom sterilizacije i uklanjanja mirisa produljuje trajnost mesa, voća i povrća u hladnjaku.


Lako postavljanje
Heaven Fresh XJ-100 se postavlja na gornju policu u vratima hladnjaka, kako bi učinkovito djelovao u hladnjacima zapremine do 250 litara.
Osim u hladnjacima XJ-100 može uklanjati mirise i u ormarima ili ostavama.


2 stupnja rada
Uređaj ima mikroprocesorsku regulaciju te 2 stupnja rada (Hi i Lo), za steriliziranje unutrašnjosti hladnjaka svaka 2 sata.


Baterijsko napajanje
Ionizator zraka XJ-100 radi na baterije (4 kom. tip C), koje nisu uključene u isporuku.
Trajnost baterija u konstantnom radu uređaja je oko 3 mjeseca.


Tehnički podaci Heaven Fresh XJ-100:

Ema d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Martićeva 38
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.812447, 15.992627

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje