Kuhinja po mjeri lakirani mediapan (MDF ploča) visokog sjaja i lakirano staklo

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Kuhinje Zdjelar - kuhinje po mjeri

 

Kuhinja u lakiranom mediapanu danas je najveći trend u uređenju vaših domova. Prednost mediapana je što se izrazito lako održava, a istovremeno odaje dojam ekskluzivnosti, tako da se 70% današnjih kupaca odlučuje za tu vrstu materijala.

Ova kuhinja je kombinacija bijelog lakiranog mediapana i lakiranog stakla koji se nalazi na gornjim elementima, a ista boja stakla povezana je i za stražnjim dijelom otoka te se u istom tonu nastavlja na dnevni boravak.

Frižider je ugradbeni, a pećnica se nalazi u povišenom elementu kako bi se omogućilo jednostavnije korištenje, završni efekt daje radna compact ploča napravljena od materijala koji je dugotrajan i teško može doći do mogućnosti oštećenja, tako da se zasigurno može koristiti 20 godina i uvijek će izgledati kao nova.

 

USPOREDBA MATERIJALA

Kuhinja od lakiranog mediapana danas je stvar prestiža i ekskluzivna je na našem tržištu. Ono što utječe na različitu cijenu, rok isporuke i kvalitetu materijala je: broj lakiranja i vrijeme sušenje između svakog lakiranja. Najmanji broj lakiranja je četiri puta. Savki sloj se treba dobro osušiti prije nanošenja sljedećeg, te se na taj način dobiva punoća boje i glatkoća poput stakla. Kada Vašu kuhinju pogledate na sunčevoj svjetlosti ne smiju se vidjeti nabori i sve mora izgledati kao staklo.

Na tržištu postoje materijali koji su također jednako kvalitetni kao i lakirani mediapan, ali nisu dovoljno poznati.

To su:
Akril- kuhinja od mediapana, ali presvučena akrilom. S ovim kuhinjama, također dobivate efekt visokog sjaja i ekstra visokog sjaja, ovisno o vrsti akrila s kojom se mediapan presvlači i naravno o želji kupca.

U našem asortimanu nudimo i takve kuhinje, npr. ako se kuhinja presvuče sa akilom poliuretanske mase debljine 1 mm dobiti će se maksimalni sjaj. Ove kuhinje su također jako lijepe, izdržljive, otporne na vlagu i sunce.

Iveral- tehnika se obavlja na način da se iveral presvuče PVC folijom debljine 1mm i pod prešom se lijepi na iveral. Ova folija može pružiti efekt visokog sjaja, mata ili nekog d dekora sa osjećajem goda tj. drveta. Sve folije koje se lijepe na iveral su elastične, otporne i lako se čiste.

 

KUHINJSKE FORME

Prostorna ograničenja uvjetuju izbor kuhinjske forme odnosno načina na koji će kuhinjski elementi biti ukomponirani u postojeći prostor s obzirom na njegov oblik i veličinu, a da se pri tom sve radnje koje se u kuhinji događaju od pripreme hrane, kuhanja i na kraju pranja suđa mogu nesmetano odvijati.


Razlikujemo:

  • jednostrane kuhinje
  • dvostrane kuhinje
  • kuhinje u obliku slova U
  • kuhinje u obliku slova G
  • kuhinje u obliku slova L
  • kuhinje s otokom

NOVO U PONUDI

Uz kuhinje na kojima smo izgradili svoj prepoznatljivi stil, u našoj ponudi za Vaš dom dizajniramo i ugradbene ormare, kupaonice, dnevne boravke i hodnike...

Namještaj može biti u modernom stilu, klasičnom ili rustikalnom. U zadnje vrijeme sve veći trend kod uređenja interijera je mediapan visoki sjaj, zbog svoje modernosti, ekskluzivnosti, načina izvedbe i boja koje taj materijal nudi. Praktičan je za korištenje i održavanje, a isto tako, poželite li nakon nekoliko godina osvježiti Vaš dom, vršimo uslugu lakiranja vrata u MDF-u (mediapanu) u širokom spektru boja po RAL i NCS karti.

Želite li svoj dom uljepšati zanimljivim, modernim i neobičnim detaljima poput polica koje možete sami kreirati ili izbrati neke od naših prijedloga tj. modela.

Police možete izabrati i kao poklon za nekoga od svojih najdražih...


Kuhinje Zdjelar

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Slavonska avenija 15a
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.803675, 16.022476

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje