BLIC SK3 Septik sredstvo za čiščenje i održavanje septičkih jama

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Sredstvo za pročišćavanje i održavanje septičkih jama.

Čuva protočnost razgrađujući organski otpad na ugljični dioksid (CO2) i vodu (H2O).

Već u prvim fazama razgradnje nestaje neugodnih mirisa iz jame i odvoda, a u drugoj fazi nastupa razgradnja i težih organskih onečišćenja kao što su: izmeti, toaletni papir, otpaci voća i povrća, masti i ulja za kuhanje te ostali organski otpad.

Septic Klean također modificira i negativne učinke kaustičnih kemikalija, te doprinosi okolini samim time što je totalno prirodan preparat i totalno biorazgradiv, netoksičan, te proizveden pod ISO 9002 certifikatom. Možemo slobodno reći da SK3 štedi novce, s obzirom na česta ispumpavanja koja su vječna neugodnost vlasnicima, pogotovo onima koji misle na dobrosusjedske odnose ili se bave turizmom, iznajmljivanjem i sl.

Koriste ga svi objekti koji imaju septičku jamu - obiteljske kuće i vikendice, hoteli, apartmani, bolnice, škole, restauranti...Moguće je dozirati direktno u jamu ili kroz prikladni toalet jedan put mjesečno.Ako se odlučite koristiti SK3, nema više potrebe za korištenjem kemikalija koje bi samo naškodile učinkovitosti bakterija.

Pročišćavanje i održavanje odvodnih cijevi, vertikala i horizontala. Kada se pridržavamo redovnog doziranja, SK3 mikroorganizmi, stvorit će zaštitni film na unutarnjim stjenkama cijevi, te neće dozvoliti blokade i začepljenja. Uklonit će također i neugodne mirise iz odvoda, te čuvati cijevi jer je antikorozivan i ne izaziva negativne posljedice kao kemikalije. Koristi se svugdje gdje su toaleti i odvodne cijevi, sa ili bez septičkih jama na kraju. Dozira se kroz školjke ili pisoare. Ako je korisnik spojen na kanalizaciju, samo će doprinjeti održavanju i kanalizacionih cijevi, te svakim novim korisnikom pomoći i krajnjem pročišćivaču otpadnih voda ako ga uopće i ima.

UPUTE ZA DOZIRANJE:

veličina jame: prva šok doza: doza održavanja:

  • do 6 m³: 4 paketa (po 25g); 1 paket mjesečno
  • preko 6 m³: 8 paketa (po 25g); 2 paketa mjesečno

Pakiranje:

  • 6 vrećica po 25 grama - doziranje po kubikaži septičke jame

Upit-prom d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Josipa Slavenskog 1shopping centar Prečko
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.796157, 15.900026
  • Radno vrijeme:
  • Pon - Pet: 09:00 - 20:00 Sub: 09:00 - 14:00
  • Načini plaćanja: Gotovina Visa American Express Diners MasterCard Maestro

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje