TimeLox EC sistem - Kontrola pristupa za male i srednje tvrtke

Cijena: Na upit
ILI

Opis

EC sistem je bežični sistem kontrole pristupa baziran na magnetnim karticama za manje tvrtke koje žele zamijeniti uporabu ključeva za svoja vrata.

Do 28 različitih vrata može biti opremljeno sa identifikacijom i programom. Sistem možemo kombinirati sa drugim sistemima uporabom iste kartice.
Program je projektiran kao sistem za zaključavanje koji definira koja vrata koja kartica može otvoriti.

Kapacitet
Do 4,000 ljudi može imati pristup na 28 različitih vrata.

Funkcioniranje
Otvaranje uporabom osobne kartice ili kartice u kombinaciji sa šifrom. Do tri različita vremenska rasporeda mogu biti uključeni u program. Programiranje pristupa na kartici na centralnom PC. Kada karticu postavimo u elektronsku bravu vrata, provjerava se informacija između kartice i elektronske brave vrata i vrata možemo otvoriti. Zadnjih 1,000 ulaza se memorira u elektronskoj bravi vrata i snima se.

Tehnički podaci
Program radi u Windowsima. Baterijsko napajanje čitača kartice ugrađeno je na unutrašnjem dijelu elektronske brave vrata bez potrebe bilo kakve preinake strukture vrata. Zidni tip elektronskog čitača ugrađuje se za klizna vrata. Elektronska brava vrata ugrađena na vanjskim vratima koja kontroliraju električnu bravu. Standardna magnetna kartica  programirana je na liniji 3.

Mjesto uporabe
EC sistem je razvijen za male i srednje tvrtke, umirovljeničke domove, manje industrijske tvrtke, bolničke ustanove, sportske dvorane, bankarske i poštanske urede i škole.

Tonković - super bravar

Kontakti:

Prodaja

  • Kontakt osoba: Robert Tonković
  • Web adresa: http://www.tonkovic.com/
  • Telefaks: +385 (0)1 667 66 61
  • Mobitel: +385 (0)98 737 615

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Marijana Haberlea 12
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.78464, 15.940961

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje