Sistemi generalnog ključa

Više pogleda

Sistemi generalnog ključa

Cijena: Na upit
ILI

Opis

O sistemu generalnog ključa govorimo kada želimo uspostaviti određen režim zaključavanja i to na način da svaki korisnik sa jednim ključem može otključati samo prostore u koje mu je dozvoljen ulaz.

Broj prostora odnosno brava kojim možete pristupiti generalnim ključem nije ograničen. Sa vašim generalnim ključem u načelu možete otključavati sve brave koje se nalaze u vašem sistemu osim automobila. Ključevi sistema ABLOY PROTEC nude pravnu i tehničku zaštitu protiv neovlaštenog kopiranja na najvišem nivou.

Dodatne ključeve može naručiti i preuzeti samo osoba koja predoči odgovarajuću sigurnosnu karticu. Ukoliko izgubite generalni ključ, nemate potrebu kupovati novi sistem zaključavanja, već vam na postojećem sistemu izvršimo potrebne preinake. Nakon preinake dobivate nove ključeve i novu sigurnosnu karticu, a vaši stari ključevi više nemaju funkciju.

Možebitno proširenje sistema zaključavanja uzima se u obzir već kod inicijalnog nacrta vašeg sistema zaključavanja.

Rok isporuke za sisteme generalnog ključa ovisi o njegovoj veličini i zahtjevnosti. Prosječni rok isporuke za sisteme do 50 vrata (brava) sa srednje zahtjevnim režimom iznosi 5-7 radnih dana, a za sisteme iznad 50 vrata (brava) 7-15 radnih dana nakon konačnog određivanja režima zaključavanja.

Kao ovlašteni ASSA ABLOY stručnjak, za vas ćemo izvršiti planiranje, odabir, ugradnju i održavanje vašeg sistema zaključavanja.

Najčešće konfiguracije nacrta zaključavanja:

1. Sistem istoga ključa:
Omogućuje svim korisnicima sistema, da sa jednim ključem otključavaju sva vrata u sistemu. primjereni su za obiteljske kuće, manja privatna poduzeća, vikendice.

2. Sistem centralnog cilindra:
Koristimo za apartmanske objekte, stambene zgrade i naselja, gdje određeni broj neovisnih korisnika upotrebljava zajedničke prostorije, kao što su npr. ulazi, spremišta za bicikle, sušione. Na zahtjev je moguće dodati ključ za održavanje zajedničkih prostorija, kao što su npr. kotlovnice, strojarnice.

3. Sistem glavnog ključa:
Sastavljen od neograničenog broja pojedinih korisnika, koji otključavaju svoj prostor i glavnog ključa koji otključava sve prostore u sistemu. takav kombinacijski princip omogućuje integraciju sistema u različite javne objekte kao što su npr. škole, domovi zdravlja, bazeni, sportski objekti.

4. Sistem generalnog ključa:
Koncept, koji je prilagođen vašim organizacijskim potrebama jer korisnicima omogućuje pristup u različite prostore unutar njihovih zahtjeva sa jednim ključem. Tipični korisnici takvih sistema su npr. industrijski objekti, zračne luke, bolnice, hoteli i druge velike javne ustanove i privredni objekti.

Tonković - super bravar

Kontakti:

Prodaja

  • Kontakt osoba: Robert Tonković
  • Web adresa: http://www.tonkovic.com/
  • Telefaks: +385 (0)1 667 66 61
  • Mobitel: +385 (0)98 737 615

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Marijana Haberlea 12
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.78464, 15.940961

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje