ALU Vrata Heroal

Više pogleda

ALU Vrata Heroal

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Jedan od najvažnijih detalja svake kuće svakako su ulazna vrata. Ona su otvor koji se svakodnevno najviše puta otvara odnosno zatvara, a njihov izgled i oblik može uvelike pridonijeti estetici kuće te stoga tvrdimo da je njihovom odabiru potrebno posvetiti posebnu pažnju.

Vrata izvedena iz aluminijskih profila podnose vrlo visoku frekvenciju otvaranja te se stoga svakako preporučuju za sve vrste objekata, a naročito za poslovne prostore.


Sistemi Heroal profila zadovoljavaju visoke statičke zahtjeve, a s obzirom na tip profila udovoljavaju raznim toplinskim kao i zvučnim zahtjevima izolacije. Najčešće se koriste sistemi 065 i 065S ugradbene dubine od 65 mm. Uz tu seriju u ponudi imamo i ostale serije, npr. 065.1, 090, 090S, 070, 020...

Aluminijska stolarija izvodi se iz dvije vrste profila: profila sa prekinutim termičkim i profila bez prekinutog termičkog mosta. Profili bez prekinutog termičkog mosta popularno se nazivaju profili sa hladnim mostom, a kao što im i samo ime govori, nemaju termičku izolaciju u sredini pa su pogodni za unutarnju bravariju ili za objekte gdje nije bitna toplinska izolacija. Profili sa prekinutim termičkim mostom osnovni su uvjet za izradu toplinski kvalitetne stolarije na objektima koji se zagrijavaju. Stupanj toplinske izolacije ovisi o vrsti serije profila.

Kod aluminijske bravarije uvijek je potrebno naglasiti jake statičke prednosti pa se ova vrsta bravarije preporučuje kod stijena velikih dimenzija na svim vrstama objekata, kao i kod vratiju te prozora koji imaju veliku frekvenciju otvaranja. Aluminijska stolarija može se ponuditi u bilo kojoj boji po RAL-karti ako se radi o plastificiranom profilu, te u bilo kojem Eloksal-tonu, ako se radi o eloksaži. Zbog visoke kvalitete, kao i raznih mogućnosti dizajna sistemi Heroal posebno su omiljeni u arhitektonskim i graditeljskim krugovima.

Heroal serija 065 i 065S

Serija 065 najčešće se ugrađivana serija profila, a odlikuje se kako visokim stupnjem statike tako i mogućnošću da se izradi u varijanti sa ravnim krilom i prečkom (serija 065), u varijanti sa zaobljenim krilom i prečkom koje može pratiti zaobljena lajsna za staklo (serija 065S). Ova serija može se dodatno naručiti sa pur-pjenom u termičkom mostu.

 • Ugradbena dubina: 65 mm
 • Propusnost topline: 1.4-2.3 W/m2K (ovisno o tipu serije)

Heroal serija 090 i 090S

Serija 090 ima zadovoljava veće statičke zahtjeve, te se također nudi mogućnost izvora ravnog krila i prečke (serija 090), kao i serije sa zaobljenim krilom i prečkom koje po potrebi prati zaobljena lajsna za staklo (serija 090S). I ova se serija može dodatno upotpuniti sa pur-pjenom u termičkom mostu.

 • Ugradbena dubina: 82 mm
 • Propusnost topline: 2.4 W/m2K

Ostale Heroal serije

Heroal nudi još mnoge serije, a najvažnije su:

 • serija 180 - sistem profila za fasade
 • serija 070 - sistem profila za klizno-podizne stijene (popularne u Hrvatskoj)
 • serija 070S - sistemi profila za klizne stijene
 • serija 020 - sistem profila bez prekinutog termičkog mosta
 • serija 028 TC - sistem profila za nadstrešnice (novi program)

Melcir - Židov d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

 • Adresa: Donja 45
 • 40323, Prelog
 • Hrvatska
 • Koordinate: 46.342721, 16.653245

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje