ALU Otklopno klizne stijene

Više pogleda

ALU Otklopno klizne stijene Heroal

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Otklopno - klizne, podizno - klizne stijene i klizne stijene.

Otklopno-klizne stijene imaju mogućnost stvaranja većeg otvora u odnosu na klasična balkonska vrata. Najčešće imaju veće površine stakla koju daju posebno ugodnu atmosferu u prostoriji. 

Uz to zauzimaju vrlo malo prostora u prostoriji jer se najčešće otvaraju unutar debljine zida za razliku od balkonskih vratiju koja se najčešće otvaraju prema prostoriji i tako često uzurpiraju potreban prostor. 

Klizne stijene iz Heroal sistema odlikuju se važnom specifičnošću: sudarni spojevi štoka i krila riješeni su pomoću brtvi (a ne pomoću četki) što uvelike pridonosi dugotrajnoj toplinskoj izolaciju. 

Otklopno-klizne stijene izvode se iz potpuno istog profila iz kojeg se izvode prozori pa njihov estetski izgled uopće ne odstupa od ostalih prozora u kući. 

Podizno-klizne stijene podnose još veća statička opterećenja uz vrhunski estetski dojam. 

Klasične klizne stijene jednostavnog su oblika a mogu se izvesti kao dvostazne ili trostazne.


Melcir - Židov d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Donja 45
  • 40323, Prelog
  • Hrvatska
  • Koordinate: 46.342721, 16.653245

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje