PVC Prozori GENEO® sistem

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Odgovorno i obzirno ophođenje sa sve deficitarnijim energetskim resursima postaje sve važnije upravo na sektoru gradnje. Zbog novih propisa o štednji energije i sve većih troškova energije, smanjenje gubitaka energije predstavlja jedan od nosivih stupova energetski učinkovite gradnje. Budući da se velik dio energije gubi upravo kroz nekvalitetne prozore i elemente fasade, kod razvoja nove generacije REHAU-ovih prozorskih profila u fokusu su bila perfektna energetska svojstva. Rezultat je nova dimenzija u proizvodnji prozora, revolucionaran spoj novog materijala REHAU Hightech RAU-FIPRO® i inovativne konstrukcije profila: REHAU GENEO®.

Nenadmašiva toplinska izolacija

GENEO je prema energetskim kriterijima najbolji sustav prozorskih profila koji je s ugradbenom dubinom od 86 mm trenutno raspoloživ na tržištu. Iz profila GENEO mogu se proizvesti energetski najučinkovitiji prozori u svojoj klasi. Oni omogućavaju komfor stanovanja koji su si investitori oduvijek priželjkivali. Tajna je u tome što novi sustav fleksibilno udovoljava svim energetskim zahtjevima bez kompromisa po pitanju visoke zvučne izolacije ili djelotvorne zaštite od provale. GENEO omogućava izradu prozora u klasi 5 zvučne izolacije i protuprovalnu zaštitu s klasom otpora 2 bez ugradnje čeličnog ojačanja, uz istovremeno postizanje jedinstvenih svojstava toplinske izolacije.
Konstrukcija profila u potpunosti je armirana dvoslojnim materijalom koji je ojačan vlaknima tako da više nema potrebe za umetanjem čeličnog ojačanja u komore profila, čime otpadaju do sada neizbježni toplinski mostovi. Sustav profila sa središnjom brtvom i termomodulima po izboru postiže u standardnoj ugradbenoj dubini vrijednosti toplinske izolacije koje odgovaraju standardima za pasivne kuće. Tako na primjer vlasnik kuće s novim prozorima iz profila GENEO MD plus može godišnje uštediti do 1.341 litara lož ulja – prema današnjim cijenama nekih 1.006 € – i istovremeno rasteretiti okoliš za najmanje 3 1 tone CO2.*

Jedinstven, inovativan i orijentiran na budućnost

Hightech-materijal RAU-FIPRO razvijen ekskluzivno za GENEO nudi već u proizvodnji prozora do sada nepoznate prednosti. Dvoslojni materijali ojačani vlaknima već su se dokazali i godinama se uspješno koriste i za najviše zahtjeve u proizvodnji zrakoplova i bolida za Formulu 1. Kod profila GENEO taj se materijal ciljano koristi za jezgru profila i osigurava iznimnu stabilnost i postojanost na uvijanje - i sve to uz lakoću. Usporedivi sustavi s čeličnim ojačanjem teži su i do 40 % od u potpunosti ojačanih GENEO profila. To ukratko omogućava brže, jednostavnije i prije svega lakše rukovanje prilikom proizvodnje, transporta i ugradnje prozora. Patentirani „integrirani sustav ojačanja IVS“ (prema njemačkom: integriertes Verstärkungssystem IVS“) s integriranim kanalima za vijke i dodatnim poprečnim ojačanjima omogućava maksimalnu stabilnost vijaka i enormnu osnovnu stabilnost profila. Sve te karakteristike ne znače istovremeno da proizvođači PVC stolarije moraju ulaziti u dodatne visoke investicije. GENEO profili se mogu obrađivati na postojećim strojevima uobičajenim procesima, poput npr. zavarivanja.

Maksimalni komfor i funkcionalnost

Prozori iz GENEO profila omogućavaju ne samo uvjerljivu energetsku učinkovitost. Konzekventni su, orijentirani na budućnost i nude maksimalni komfor. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj zvučnoj izolaciji osiguravaju ugodnu tišinu u kući i nude optimalnu sigurnost od provale. Impresivna je i lakoća otvaranja i zatvaranja prozora. Novokoncipirane brtve osjetno smanjuju pritisak zatvaranje. Sve to osigurava veću kvalitetu stanovanja. Budući da je orijentiranost na budućnost usko povezana s pozitivnom ekološkom bilancom, GENEO je optimalno integriran u jasno definiran i standardizirani proces recikliranja usklađen s novim tipom materijal RAU-FIPRO.

Za budućnost samo najbolje – novi prozorski sustav GENEO® iz Hightech materijala RAUFIPRO®

Melcir - Židov d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Donja 45
  • 40323, Prelog
  • Hrvatska
  • Koordinate: 46.342721, 16.653245

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje