Trešnjevka laboratorij d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Ulica dr. Franje Tuđmana 35
  • 10437, Bestovje
  • Hrvatska

Informacije o partneru:

Mi smo farmaceutska tvrtka s višegodišnjim iskustvom i tradicijom u proizvodnji prirodnih lijekova i dodataka prehrani s namjenom.

Svoje poslovanje temeljimo na farmaceutskoj struci i brizi za pacijenta. Ponosni smo na činjenicu da i u uvjetima rastuće konkurencije dokazujemo da kvalitetni hrvatski proizvodi nalaze istaknuto mjesto na policama ljekarni.

Tvrtka Trešnjevka laboratorij registrirana je 1995., kao pravni sljednik evidentirane proizvodnje unutar Ljekarne Trešnjevka. Temeljeći svoje poslovanje na kontinuitetu, tradiciji, iskustvu i originalnosti, danas djeluje u suvremeno opremljenom poslovno - proizvodnom objektu u Rakitju kraj Zagreba.

Trešnjevka laboratorij danas ljekarnama nudi registrirane biljne lijekove i dodatke prehrani s namjenom koji se mogu pronaći u ljekarnama Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Proizvodni pogon Trešnjevka laboratorija prostire se na oko 300 kvadratnih metara, a „srce“ čitavog proizvodnog procesa je vrhunski opremljen laboratorij. Osnovni temelji našeg cjelokupnog poslovanja su postulati farmaceutske struke i propisano zakonodavstvo. Kao dokaz načina rada i kvalitete poslovanja bili smo certificirani po normi ISO 9001 i HACCP. Upravo smo u fazi uvođenja Dobre proizvođačke prakse (DPP ili GMP).

Zahvaljujući stručnosti svojih zaposlenika i opremljenosti proizvodnih pogona Trešnjevka laboratorij nudi i usluge proizvodnje po narudžbi te oblikovanje i kontrolu različitih farmaceutskih oblika.

Naše proizvode potražite u ljekarnama diljem Hrvatske!

Obratite se s povjerenjem!

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje