VRATA SISTEMI d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Puškarićeva 15
  • 10250, Lučko
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.760008, 15.893868
  • Radno vrijeme:
  • Pon - Pet: 08:00 - 16:00

Informacije o partneru:

Sa više od 2000 zaposlenika Novoferm je jedan od najvećih europskih dobavljača vrata, garažnih vrata, okvira i operatora za uporabu u privatnom, trgovačkom i industrijskom sektoru. Tvrtka je osnovana 1955 god., a danas proizvodimo u zapadnoj Europi i Aziji i distribuiramo naše proizvode u mnoge zemlje diljem svijeta. Naša poslovna politika temelji se na jednostavnom načelu: kvaliteta, a ne količina.

Nastojimo ponuditi našim klijentima proizvode koji ispunjavaju maksimum kvalitete, sigurnosti, komfora i estetike - po najnižim cijenama. Stoga možemo dati i dugoročne garancije za naše proizvode, i naravno, osigurati primjerene servise koji idu uz to. Kod izrade naših proizvoda vodi se računa o specifičnim potrebama različitih zemalja i udovoljavanju nacionalnih standarda i propisa o testiranju. Naravno, posjedujemo ISO 9001 certifikat i proizvodimo uz korištenje najnovijih tehnika vodeći pri tome brigu o zaštiti okoliša. Od listopada 2003 pripadamo japanskom koncernu Sanwa Shutter.

Novoferm - Vrata blizu savršenstva!


Kvaliteta koja postavlja mjerila...
Tko je vani po vjetru i lošem vremenu i mora iz dana u dan besprijekorno funkcionirati, treba posebice robusnu građu tijela. Stoga su sva Novoferm čelična sekcijska vrata izolirana u dva sloja. Stupanj izolacije izražava se preko tipova vrata: Jednostavno birajte između atraktivnih sekcijskih vrata iso 20 ili ekskluzivnih vrata iso 45 s najvećom debljinom izolacijom i raznolikošću opreme.Sve sekcije vrata izrađuju se od topltono glavaniziranog fnog lima i premazuju otpornim osnovnim lakom na osnovi poliestera.Kutni okovi, vodilice kao i svi dijelovi okova na vratima isto su tako galvanizirani pa se stoga nigdje ne može nakupljati hrđa što je jamstvo da će Vas Vaša vrata još dugo razveseljavati. 10 godina s jamstvom!


Ugrađeno uz pozornost: Ovako ćemo Vas osigurati...
Za svaka sekcijska vrata tvrtke Novoferm vrijedi: vaša sigurnost ima apsolutnu prednost! Stoga su sama vrata i svi dijelovi za vođenje vrata opremljeni maksimalnim sigurnosnim preventivnim mjerama. Zbog toga je zahvaćanje i ozlijeđivanje prstiju isključeno na skoro svakom mjestu. Vrata se osim toga mehanički drže tako sigurno da ne mogu pasti niti prilikom pucanja opruge. Kod vrata s motornim pogonom automatika isklapanja sa samostalnim nadzorob brine se da se vrata zaustave i odmah opet podignu čim naiđu na prepreku.


...Točka za točkom:
Zaštita od zaglavljivanja prstiju iznutra i izvana 
Specijalna konstrukcija sekcija i šarki unaprijed zatvara mjesta stiskanja na ploči vrata.

Zaštita od zahvata okova i iznutra ležeće uže za vođenje
Kutni okovi sezanje između ploče vrata i okova čine skoro nemogućim. Iznutra ležeća nosiva užad smanjuju opasnosti od ozljeda i jamče najveću funkcionalnu sigurnost.

Pogon sa samonadzornom automatikom isklapanja
Samonadzorna automatika isklapanja zaustavlja i otvara vrata čim naiđu na neku prepreku. Elektroničko osiguranje ovjesa brine se za za optimalnu protuprovalnu zaštitu.

Trostruki paketi vučnih opruga
Tip vrata iso 20 opremljen je stabilnim trostrukim paketima vučnih opruga i dvostrukim čeličnim užadima. Vrata se ne mogu srušiti niti pri pucanju opruge.

Prekretni kotačići i opružni kanali zaštićeni od manipulacija
Vučne opruge leže zaštićene u opružnom kanalu iznad vodilice vrata kako bi se isključile bočne manipulacije. Čelična užad teku preko gornjih prekretnih kotačića zaštićenim od manipulacija s držačem vodećih kotačića u obliku slova U.


Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje