Industrijska sekcijska vrata

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Industrijska sekcijska vrata

Industrijska sekcijska vrata prema DIN EN 13241-1
Vrata prema mjeri – optimalna po dizajnu i funkciji

Sekcijska vrata s maksimalnom funkcionalnošću.


Što su kompleksnije građevinske datosti i radni tokovi, utoliko jednostavnije odluka pada na individualno planirana sekcijska vrata.
Jedva da neka druga vrata nude optimalnu prilagodbu svim aspektima u pogonu. Za najrazličitije situacije ugradnje sekcijska vrata svojim raznolikim vrstama okova i opreme jamče rješenja za vrata zgotovljena prema mjeri – bez ograničenja svijetlog prolaza i bez područja za odlaganje koje smeta. Povrh toga sekcijska vrata se odlikuju robusnom i dugotrajnom kvalitetom. Tehnika vrata dokazana u praksi tisućama puta se gotovo ne treba održavati – sve u svemu to je sigurna investicija, kako s obzirom na sigurnost u radu tako i s obzirom na ekonomičnost kao «prava - vrata s obzirom na rendite (godišnji prihod od uloženog kapitala)».


Pogledajte brošuru...Više na www.novoferm.hr

Vrata sistemi d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Puškarićeva 15
  • 10250, Lučko
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.760008, 15.893868
  • Radno vrijeme:
  • Pon - Pet: 08:00 - 16:00

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje