Svilenica čaj za regulaciju razine šećera u krvi

Cijena: Na upit
ILI

Opis

Svilenica čaj za regulaciju razine šećera u krvi

Čaj sadrži list srebrne svilenice (Gymnemae sylvestrae folium), sjemenke piskavice (Foenugraeci semen), plod borovnice (Myrtilli fructus) i komuške graha (Phaseoli fructus sine semine).

Aktivne tvari iz srebrne svilenice inhibiraju osjet okusa na sve molekule šećera iz hrane i apsorpciju šećera u crijevu. Pospješenje funkcije pankreasa i eliminacija otrova postiže se sjemenkama piskavice i komuškama graha. Borovnica povoljno djeluje na metaboličke procese u oboljelih od šećerne bolesti.

Ovaj proizvod potražite u ljekarnama diljem Hrvatske!


FITOTERAPIJA

Fitoterapija ili liječenje biljem najstariji je način liječenja u povijesti. Stoljećima upotrebljavane u narodnoj medicini, danas su djelotvornosti brojnih biljaka potkrijepljene znanstvenim i kliničkim istraživanjima. Fitoterapija je danas dio znanstvene medicine.

Biološki uzgoj, strogo kontrolirano branje, čuvanje i prerada bilja, osiguravaju zdravstvenu ispravnost i sigurnost pripravaka.

Ljekovito bilje danas se primjenjuje u različitim farmaceutskim oblicima: infuzi, dekokti, macerati, tinkture-biljne kapi, uljni macerati, sirupi te kapsule i tablete.

 RAZLIKA IZMEĐU LIJEKA I DODATKA PREHRANI (DIJETETSKOG PROIZVODA)

Da bi neki proizvod bio registriran kao lijek mora se registrirati po Zakonu o lijekovima. Takav proizvod namijenjen je liječenju. Njegova se djelotvornost dokazuje, provjerava i prati.

Za razliku od lijeka, dijetetski proizvodi s namjenom registrira se sukladno Zakonu o hrani i Pravilniku o hrani za posebne prehrambene potrebe. Dodaci prehrani su koncentirani izvori određenih tvari, u doziranom obliku, a svrha im je da potpomognu unos tih sastojaka u uobičajenoj prehrani.

 

 

 

Trešnjevka laboratorij d.o.o.

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Ulica dr. Franje Tuđmana 35
  • 10437, Bestovje
  • Hrvatska

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje