Zlatni centar LEWIKO

Kontakti:

Prodaja

Lokacije:

Prodaja

  • Adresa: Vlaška 64
  • 10000, Zagreb
  • Hrvatska
  • Koordinate: 45.813651, 15.986468

Informacije o partneru:

Naš trajni zadatak i želja je omogućiti kupcima i korisnicima usluga izrade i popravka nakita da sav pa i najskupocjeniji nakit, najmodernijeg dizajna, najkvalitetnije izrade kupuju u vrhunski opremljenim prodajnim prostorima uz profesionalnu pomoć ljubaznog osoblja po cijeni koja je, za proizvod jednake kvalitete, najpovoljnija na hrvatskom tržištu.

Zlatni centar Le-wi-ko, u tri vrhunski opremljena prostora u Zagrebu i Karlovcu, nudi najveći izbor ručno izrađenog prstenja od bijelog i žutog zlata odnosno najfinijih legura specijalno kreiranih za ručnu obradu. Sve modele vjenčanog prstenja iz naše standardne ponude možete nabaviti u svim veličinama odmah i bez čekanja. Ukoliko želite unikatno prstenje, s ponosom ističemo da smo u mogućnosti izraditi prsten prema vašoj želji, slici, crtežu ili predočenom modelu u najkraćem roku.

U našoj ponudi, posebno mjesto zauzimaju dijamanti. Uz bogat izbor gotovog nakita nudimo Vam raskošnu paletu dijamanta s mogućnošću njihove ugradnje u modele prema Vašoj želji.

Također nudimo ogrlice od kultiviranih morskih i riječnih bisera najviše kvalitete po daleko najpovoljnijim cijenama s mogućnošću izrade prema Vašoj želji pri čemu možete birati veličinu i kvalitetu bisera odnosno model kopče od bijelog ili žutog zlata.

Uz to naši vrsni majstori popravljaju sav nakit od plemenitih metala te preslaguju i nižu Vaš biserni i koraljni nakit.

Naša najbolja preporuka i jamstvo kvalitete su tisuće zadovoljnih kupaca.

Ponuda.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o ovome možete pročitati ovdje